dinsdag 15 mei 2018

TalentLab, de eerste resultaten

Een talentenbegeleiding op locatie, binnen een vereniging of sportclub, waar jeugd talenten worden voorbereid op de top, dat had ik in gedachte toen ik hiermee begon. En dat is het geworden.

Er is zoveel kennis in huis bij clubs, waarom zou je daar geen gebruik van maken? En waarom zou je een talent op 15 jarige leeftijd al weghalen uit zijn sociale omgeving? Hij of zij kan nog zo veel leren van zijn peergroep en binnen de eigen vereniging.
Of je een eeuwig talent met potentieel blijft of een talent in de top wordt, staat of valt met de keuzes die hij of zij zelf maakt, met de duidelijkheid in verwachtingen, met autonomie en een gezond zelfbeeld. Met durven leren door fouten te maken enzovoorts.

Dus trainen wij coaches, leiden mentoren op, stimuleren talenten in de ontwikkeling van autonomie, begeleiden teams. Fysiek en mentaal.

En wat is er leuker en hoe bijzonder is het, dat ik mijn passie en mijn geloof kan leven. Dat ik iedere dag geniet van mijn werk! Wil je er meer over weten, dan kom ik er met alle liefde over praten. En hopelijk vertelt deze korte introductie al wat meer.

« blog