Coachend Trainerschap

Motiveer jouw sporters met coachend leiderschap en haal meer uit jouw trainerschap.

Sporters leren niet zomaar meer, door harder en vaker te trainen maar wel door doelgericht en ontwikkelgericht te trainen.

Coachend trainerschap helpt sporttrainers die willen leren hoe ze sporters kunnen stimuleren om nog meer uit zichzelf te halen. Meer dan zij wellicht zèlf voor mogelijk houden. En om dat te bereiken is het nodig meer te leren over de mentale kant van het leerproces.  Zodat ze deze kennis kunnen nemen in hun trainingsprogramma. Coachend trainerschap gaat erom hoe je ervoor kunt zorgen dat sporters betrokken blijven, plezier hebben en zelf verantwoordelijkheid nemen bij hun eigen leerproces.

De theorie van vandaag, toepassen in de praktijk van morgen.

Samen met Dominique Warmerdam heb ik een online opleiding ontwikkeld, waarbij we sporttrainers helpen met psychologische theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Dominique als psychologe en ondernemer van ‘Psychologie in het Onderwijs’ en ik vanuit mijn rol als mentale trainer en groeimindset coach binnen de sport.

In deze opleiding reflecteert een trainer op zijn eigen leerproces vanuit de theoretische achtergrond die wij aanbieden. Aan de hand van praktische voorbeelden, geven we een trainer de mogelijkheid om zijn authentieke coachingsstijl te ontwikkelen en zo een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan de denkwijze en de groei van sporters.

 

Online training

In deze training worden psychologische theorie en praktijkvoorbeelden gekoppeld aan je eigen ervaringen. Bovendien krijg je oefeningen die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Je krijgt:

  • elke module 3 video’s,  opdrachten en inspiratietips
  • je hebt toegang tot een besloten facebook community met gelijkgestemden
  • iedere maand een live Q&A
  • iedere 3 maanden een masterclass
  • bijbehorend werkboek
  • certificaat

 

Voor meer informatie ga naar de informatiepagina:

coachend trainerschap

Bij aanmelding voor 1 november 2020 krijg je het online pocketboek groeimindset cadeau.